APK Leusden | Bloemendal & Lam

APK Leusden | Keuring bij garage Bloemendal & Lam voor maar €49,-*!

Bij Autogarage Bloemendal & Lam te Leusden bent u aan het juiste adres om uw auto APK te laten keuren! De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijke verplichting die volgens vaste intervallen uitgevoerd moet worden.

Zonder een APK  goedgekeurde auto mag u de weg niet op. Voor benzine auto’s geldt dat de APK na de eerste 4 jaar uitgevoerd moet worden, daarna twee keer 2 jaar en vervolgens elk jaar. Bij de dieselmotoren geldt dat de auto na de eerste 3 jaar en vervolgens elk jaar APK gekeurd moet worden.

Auto APK Leusden

RDW erkend APK bedrijf

Garage Leusden Bloemendal & Lam is een RDW erkend APK bedrijf. Dick Lam is onze APK keurmeester, en zal samen met ons onderhoudsteam ervoor zorgen dat u weer met een veilige en goedgekeurde auto de weg op kan.

Na de APK keuring bij onze garage ontvangt u altijd een APK keuringsrapport, ook wanneer de auto is afgekeurd.

Ook wanneer uw auto APK is gekeurd, is het van belang om uw auto goed te blijven onderhouden. U kunt uw auto laten onderhouden door ons, op deze manier blijft uw auto veilig en kunt u lang blijven genieten van uw auto.

APK auto keuring Leusden prijzen

Een losse APK keuring kost bij ons €49,-. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring zelfs gratis.

APK Leusden

Uw auto APK laten keuren door autogarage Bloemendal & Lam te Leusden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

*Oldtimers APK-keuren €54,95,-

Garage Leusden Bloemendal & Lam

Zwarteweg 28
3833 AL Leusden

T: 033-494 15 87
E: info@bloemendalenlam.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 uur tot 17:00 uur
za en zo: gesloten