Garage Leusden Bloemendal & Lam

Voor uw Onderhoud, Reparatie en APK bent u van harte welkom bij Garage Leusden Bloemendal & Lam.

Bloemendal & Lam | Wij staan voor u klaar

Na vijf maanden gesloten te zijn geweest, zijn de deuren van de werkplaats van Occasion Centrum Bloemendal Leusden weer geopend. Onder naam van Garage Bloemendal & Lam staan wij, Sabrina Bloemendal en Dick Lam, op hetzelfde adres in Leusden vanaf 2 mei 2016 voor u en het onderhoud van uw auto klaar.

Bloemendal & Lam | Garage LeusdenSabrina Bloemendal is voor u wellicht geen onbekende naam. Als dochter van Rob en Hennie Bloemendal heb ik u in het verleden als receptioniste wellicht al meerdere malen te woord gestaan. Samen met Dick Lam, die al ruim 30 jaar ervaring heeft in verschillende functies binnen de autobranche, en een klein onderhoudsteam gaan wij de uitdaging aan om uw rijcomfort waar mogelijk nog meer te verhogen.

Onderhoud, reparatie en APK bij Bloemendal & Lam

Iedere werkdag staan wij met ons team voor u klaar om het onderhoud van uw auto te verzorgen. Heeft uw auto bijvoorbeeld een grote beurt of een kleine beurt nodig? Dan bent u bij Bloemendal & Lam te Leusden aan de juiste adres. Naast grote en kleine onderhoudsbeurten staan wij ook voor u klaar voor incidentele reparaties of onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer veilig op weg kan!

Ook voor APK keuringen kunt u bij ons terecht. Een APK Keuring Leusden bij Bloemendal & Lam kost maar €39,95. Naast APK keuringen onderhoud van uw auto, voeren wij ook reparaties uit. Ons team staat voor u klaar!

Wij staan voor gemak, service en betrouwbaarheid!

Neem contact op met autobedrijf Leusden Bloemendal & Lam

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, APK keuring of reparatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Garage Leusden Bloemendal & Lam

Zwarteweg 28
3833 AL Leusden

T: 033-494 15 87
E: info@bloemendalenlam.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 uur tot 17:00 uur
za en zo: gesloten