Garage Leusden | Bloemendal & Lam

Garage Leusden Bloemendal & Lam voor onderhoud, reparaties, APK keuring en airco service.

garage LeusdenGarage Bloemendal & Lam te Leusden heeft al ruim 30 jaar ervaring in de autobranche. Wij zijn een universele garage. Dat wil zeggen dat wij auto’s van alle verschillende merken kunnen onderhouden / repareren. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang veilig rijplezier heeft. Garage Leusden Bloemendal & Lam is aangesloten bij de BOVAG. Alle voorkomende reparaties kunnen worden uitgevoerd met een BOVAG garantie.

Het geeft ons een heerlijk gevoel dat de klant weer met een veilige, gerepareerde en goed nagekeken auto zijn of haar weg vervolgt. Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Garage Leusden voor particuliere en zakelijke rijders

Wij staan niet alleen klaar voor particulieren, maar ook voor zakelijke rijders. Garage Leusden staat voor iedereen klaar!

Het is belangrijk dat u zo min mogelijk overlast heeft wanneer uw auto ter onderhoud, reparatie of APK bij ons in de garage staat. Daarom hebben wij een haal- en brengservice. Daarnaast kunt u gebruik maken van een vervangende auto of fiets, zodat u uw weg gewoon kunt vervolgen.

Banden opslag Bloemendal & Lam

Heeft u opslagruimte nodig voor uw banden? Dat kan bij ons! Wij zijn namelijk ook een bandenhotel voor uw zomer- of winterbanden. Op deze manier hoeft u niet zelf de banden op te slaan, maar doen wij dat voor u. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij ieder seizoen voor u de banden omwisselen. Dan zetten wij winter- of zomerbanden op uw auto en slaan wij de niet gebruikte banden veilig voor u op. Vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs bij garage Leusden!

Vragen over het onderhoud van uw auto, apk, reparaties of een andere vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op met Garage Bloemendal & Lam of maak een afspraak.

Bekijk hier het nieuwsbericht over garage Leusden Bloemendal & Lam in de Leusderkrant!

Garage Leusden Bloemendal & Lam

Zwarteweg 28
3833 AL Leusden

T: 033-494 15 87
E: info@www.bloemendalenlam.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 uur tot 17:00 uur
za en zo: gesloten