Onderhoud auto Leusden

Onderhoud van uw auto is een belangrijk onderdeel om zo lang en veilig mogelijk met uw auto rond te rijden. Maar wanneer heeft uw auto onderhoud nodig? Bij de modernere auto’s geeft de auto het zelf aan, maar ook hier gelden vaste intervallen. Welk onderhoudsinterval op uw auto van toepassing is kunnen wij u telefonisch, per mail of uiteraard persoonlijk vertellen.

Onderhoudsbeurt auto Leusden door Bloemendal & Lam

Grofweg maken we onderscheid tussen twee onderhoudsbeurten:

  • Kleine onderhoudsbeurt: Onderhoud auto Leusdenolie en oliefilter vervangen. De remmen optisch controleren, de algehele staat van de auto controleren en de vloeistoffen en bandenspanning controleren en bijvullen (prijs vanaf €99,-)
  • Grote onderhoudsbeurt: olie en oliefilter vervangen, lucht-, interieur- en eventueel brandstoffilter vervangen. Eventueel bougies vervangen. Remmen rondom de- en monteren, reinigen en invetten. Algehele staat van de auto controleren, vloeistoffen en bandenspanning controleren en bijvullen. (Prijs vanaf €275,-)

Incidenteel onderhoud auto Leusden / reparaties auto Leusden

Naast kleine en grote onderhoudsbeurten aan uw auto, kunnen wij ook incidenteel onderhoud uitvoeren. Onderhoud auto Leusden; bij garage Bloemendal & Lam. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto weer veilig de weg op kan, zodat u weer kunt genieten van het rijden in uw auto. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw auto.

Bij ons kunt u ook terecht voor reparaties aan uw auto. Heeft u schade opgelopen? Wij zorgen ervoor dat de auto weer wordt gerepareerd. Ons team staat voor u klaar!

APK keuring / onderhoud auto Leusden

Naast onderhoud en reparaties voeren wij ook APK keuringen uit. Wij zijn een RDW erkend APK keuringsbedrijf. Een APK voor maar €49,-.

Vraag direct een offerte aan bij garage Leusden

Voor een passende offerte voor uw auto neemt u contact op met Garage Bloemendal & Lam, en wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan!

Garage Leusden Bloemendal & Lam

Zwarteweg 28
3833 AL Leusden

T: 033-494 15 87
E: info@bloemendalenlam.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 uur tot 17:00 uur
za en zo: gesloten