Pech onderweg service | Pech service Leusden

 

Garage Bloemendal & Lam zorgt ervoor dat u mobiel bent én blijft.

Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl logo-powsverkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! Ook uw caravan en/of aanhanger vallen standaard onder de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl.

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

De voordelen nog even op een rijtje:

  • 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats 
    • Uw auto staat op de oprit met een lege accu? U heeft uw sleutels in uw auto laten liggen? U heeft per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor u klaar!

 

  • 24/7 pechhulp in Nederland 
    • Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen zij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen zij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen zij u naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer u niet binnen 2 uur uw reis kunt vervolgen, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat uw auto de volgende werkdag naar onze vestiging wordt gebracht.

 

  • 24/7 pechhulp in Europa
    • In alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden zij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van uw voertuig naar onze vestiging!

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl

De folder van Pechonderwegservice.nl kunt u hier downloaden.

Garage Leusden Bloemendal & Lam

Zwarteweg 28
3833 AL Leusden

T: 033-494 15 87
E: info@bloemendalenlam.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 uur tot 17:00 uur
za en zo: gesloten